Skip to main content

Ratsastus­koulu Taikatalli

Perinteisessä maalaismaisemassa, hyvinvoivien hevosten kanssa, ilolla ja mukavalla porukalla

Ratsastuskoulumme on Suomen Ratsastajanliiton hyväksymä ja valvoma jäsentalli. Järjestämme ohjattuja ratsastustunteja kaiken tasoisille ja ikäisille hevostelijoille kilteillä ja koulutetuilla opetushevosilla. Palveluihin kuuluu perinteisten ratsastustuntien lisäksi mm. tenavakurssi perheen pienimmille sekä valmennustunteja. Meiltä on mahdollista varata myös yksityis- ja paritunteja ja tuntilukujärjestyksen ulkopuolelle myös tunteja omalle valmiille ryhmälle, kuten esimerkiksi kaveri- tai työporukalle.

Positiivinen ja kannustava ilmapiirimme on saanut runsaasti hyvää palautetta asiakkailtamme. Tunnit pidetään pääosin maneesissa, mutta myös uusi iso ulkokenttä ja maastot ovat käytettävissä.

Meillä sinulla on mahdollisuus hoitaa ja tutustua hevosiin, mikä edesauttaa yhteistyötä hevosen kanssa myös ratsailla. Laitamme hevoset kuntoon yhdessä, joten aikaisempaa kokemusta hevosen hoidosta ei tarvitse olla. Huomioimme myös erityistä tukea vaativat.

Hevosesittelymme löydät tästä.

Meillä pääset halutessasi myös kilpailemaan!

Tallillamme järjestetään tallin omia este- ja kouluratsatus kilpailuja.

HOX! KEVÄÄN 2024 TUNNEILLA VIELÄ TILAA

Kaikki tunnit ovat varattavissa Ratsukosta! www.ratsukko.com

Lämpimästi tervetuloa! 

KESÄN 2024 LEIRIT 

Kaikki leirit varattavissa Ratsukosta!

Tervetuloa mukavaan porukkaan!

Suomen ratsastajainliitto
Ratsukko

Asiakaskokemuksia

"Heippa! Pakko antaa positiivista palautetta teijän tallista! Teillä on aivan huiput opet tällä hetkellä: Heidin asenne on, että tekemällä oppii ja ei saa jäähä virheitä miettiin. Satu E on taas tosi ihmis-ja hevosystävällinen ohjaaja, jolla on psyykkisen puolen ohjauskin hallussa. Satu I taas on rautainen ammattilainen, joka taitaa teknisen puolen ja varsinkin istunnan ohjaus on tosi taitavaa. Siis ihan huippua saaha olla tämmoisen porukan oppilaana, kiitos!!! Ei oo mikkään itsestäänselvyys nykyisin, että osataan kohdella eläimiä ja ihmisiä yksilöinä, niin kuin teijän tallilla koko henkilökunta tekee ja osaa. Sitä täytyy arvostaa kaikkien!"
"Sain paljon hyviä vinkkejä istuntaani"
"Yksilöllinen loppupalaute tunnin päätteeksi on tosi hyvä juttu"
"Talli on siisti ja hyvin hoidettu."
" Olo on aina tervetullut kun tallin ovesta astuu sisään."
"Todella ammattitaitonen opetus "