Skip to main content

Taikatiimi

Anu Hanhela

+358 44 307 6682, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Ratsastusterapeutti SRT
Toimintaterapeutti AMK

Olen Anu, yrityksen perustaja ja tallin omistaja. Ennen yrittäjyyttä työskentelin toiminta-terapeuttina Oulun yliopistollisessa sairaalassa mm. lasten neurologian-, ja reuman-, osasto-ja poliklinikkatyössä, sekä aikuisten neurologian ja -vaativan kuntoutuksen osastoilla. Työ moniammatillisissa tiimeissä ja erilaisten asiakkaiden kanssa loivat vahvan näkemyksen kuntoutuksen kentästä ja kuntoutumiseen vaikuttavista tekijöistä. 

Terapiassa koen tärkeänä asiakkaan äänen kuulemisen, luottamuksellisen vuorovaikutussuhteen ja tavoitteellisuuden. Iso rooli on myös kuntoutujan perheen ja muun lähiyhteisön kanssa tehtävällä yhteistyöllä, jotta terapiassa saavutetut taidot siirtyvät osaksi jokapäiväistä arkea. Ratsastusterapiassa korostuu edellä mainittujen seikkojen lisäksi kuntoutujan ja terapiahevosen välinen vuorovaikutus, niin tunne-kuin liikevuorovaikutuksenkin osalta.

Merkittävimmät voimavarani ovat perheeni, hevoset ja ystävät. Perheeseeni kuuluu kolme kouluikäistä lasta, sekä mieheni Jarkko. Hevosten omistamisesta, hoitamisesta ja ratsastamisesta minulle on karttunut reilun 30 vuoden kokemus. Ratsastan ja valmentaudun edelleen säännöllisesti.

Lisäkoulutukset:
- Tartu toimeen  2018
- Promoting Participation in Children with Autism 2015
- Sensory Processing Measure SPM 2015
- MAP-Miller Assessment for Preschoolers 2014
- Sensomotoristen valmiuksien strukturoitu havainnointi 2014
- M-Fun Miller Fuction & Participation Scales 2013
- Tradenomi 2000